Διεύθυνση
Βασιλίσσης Σοφίας 21, Άργος
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
Σαβ:10:00-13:00

Για 3η συνεχόμενη χρονιά καθηγητής στο ΙΕΚ Αργολίδας ο Π.Βλάχος

“Το να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου καθημερινά σε ασθενείς και να τους ανακουφίζεις ή και να τους θεραπεύεις, είναι υπέροχο συναίσθημα!”ανέφερε ο Παναγιώτης Βλάχος επιστημονικός υπεύθυνος και ιδρυτής του http://www.physioargos.gr σε δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

και συνέχισε λέγοντας:

“Ανεκτίμητης αξίας όμως είναι το συναίσθημα της μετάδοσης των γνώσεων και των εμπειριών σου, σε σπουδαστές και σπουδάστριες, οι οποίοι σε λίγα χρόνια θα κληθούν να υπηρετήσουν και αυτοί την Φυσικοθεραπεία!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι Καθηγητής στα ΙΕΚ Αργολίδας και να παρέχω με αφοσίωση τις γνώσεις μου στο Τμήμα Βοηθών Φυσικοθεραπευτών, εκπαιδεύοντάς τους, μεταξύ άλλων, στις μαλάξεις και στην ευεργετική τους δράση για την αντιμετώπιση του πόνου, την κινητικότητα και την αποκατάσταση τραυματισμών. Όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που σε κοιτούν στα μάτια αυτά τα παιδιά, τον τρόπο με τον οποίον προσπαθούν να μιμηθούν την κάθε σου κίνηση, τις απορίες, τους προβληματισμούς τους και τη θέλησή τους να μάθουν ακόμα περισσότερα!

Είναι υπέροχο τελικά να είσαι φυσικοθεραπευτής!”ασβεστοποιός τενοντίτιδα ώμου

Ο Παναγιώτης Βλάχος έπειτα από πρόταση που του έγινε απο το http://www.physioseminars.gr θα είναι ένας από τους βασικούς εισηγητές στο σεμινάριο “sports massage” όπου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.