Διεύθυνση
Βασιλίσσης Σοφίας 21, Άργος
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
Σαβ:10:00-13:00
σκλαβουνοσ αργολικοσ 2023

Εξαιρετική Επίδοση και Ρεκόρ για τον Αθλητή μας Πάρη Σκλαβούνο

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε ο 21ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου “Παναγιώτης Παπαβασιλείου”. Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες δρόμου, τόσο για την ιστορικότητά του, όσο και για την πανέμορφη διαδρομή. Δρομείς όλων των ηλικιών, από πολλές περιοχές της χώρας, επισκέπτονται την πόλη μας προκειμένου να τρέξουν δίπλα στη θάλασσα, κατά μήκος του Αργολικού Κόλπου και να τερματίσουν στο γραφικό Ναύπλιο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το παρόν στον αγώνα των 15,3 χλμ έδωσε ο Πάρης Σκλαβούνος, ο αθλητής που εμπιστεύεται για την αποθεραπεία και αποκατάστασή του το Κέντρο Αποκατάστασης και Φυσικοθεραπείας Physioargos. Ο Πάρης τερμάτισε 5ος στην κατηγορία του, σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, αφού κάλυψε την απόσταση σε χρόνο 57:45.

Στο Physioargos είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε έναν αθλητή που τον διακρίνει το ήθος, η σκληρή δουλειά, η αγάπη για το τρέξιμο, η πειθαρχία και η συνέπεια. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν συμβάλει στη διαρκή εξέλιξή του και στην ασταμάτητη κατάρριψη των ατομικών του ρεκόρ.

Πάρη, όλη η ομάδα του Physioargos σου ευχόμαστε καλή συνέχεια, με πολλά χιλιόμετρα και ακόμα υψηλότερες επιδόσεις!