Διεύθυνση
Βασιλίσσης Σοφίας 21, Άργος
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
Σαβ:10:00-13:00
λίμνη πλαστήρα τρίαθλο

Νέα Πρωτιά για την Άντζελα Μαρλαγκούτσου

Την Κυριακή 10 Ιουλίου διοργανώθηκε στη λίμνη Πλαστήρα η αθλητική εκδήλωση multisport The Lake Plastira. Πρόκειται για μία νέα διοργάνωση που συγκέντρωσε αθλητές και αθλούμενους από όλη την χώρα, μεταξύ των οποίων και κορυφαίους Έλληνες τριαθλητές.

Η Άντζελα Μαρλαγκούτσου, η αθλήτρια που εμπιστεύεται για την αποκατάσταση και την αποθεραπεία της το Physioargos και την έμπειρη ομάδα του Παναγιώτη Βλάχου, συμμετείχε στο Sprint Triathlon. Η ανερχόμενη αθλήτρια για ακόμα μία φορά επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, αφού πέρασε πρώτη τη γραμμή τερματισμού.

Ο αγώνας κάλυπτε συνολικά απόσταση 26 χιλιομέτρων, δηλαδή 750 μέτρα κολύμπι, 20 χιλιόμετρα ποδήλατο και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο.

Η Άντζελα για ακόμα μια φορά έδειξε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού αν και προερχόμενη από πολλούς απαιτητικούς αγώνες, κατόρθωσε και πάλι να σκαρφαλώσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Όλοι εμείς στην επιστημονική ομάδα του Physioargos είμαστε περήφανοι για την πορεία της Άντζελας και χαιρόμαστε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και κάθε φορά, ακόμα πιο ψηλά!