Διεύθυνση
Βασιλίσσης Σοφίας 21, Άργος
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
Σαβ:10:00-13:00
πρώτες βοήθειες

Ο Παναγιώτης Βλάχος στο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Ο Παναγιώτης Βλάχος, πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής και ιδρυτής του σύγχρονου κέντρου φυσικοθεραπείας Physioargos, στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης και επαγγελματικής του εξέλιξης, παρακολούθησε στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου το βασικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την απόκτηση Ευρωπαϊκού Διπλώματος Πρώτων Βοηθειών με τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της ΕΠΣ Αργολίδας και εγκρίσεως από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό, εν όψει του νέου πρωταθλήματος 2021-2022.

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν από τη Νοσηλεύτρια – Προϊσταμένη κα Μαρία Σταματοπούλου τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και διασποράς κατά της εξάπλωσης του SARSCOV – 2 .

Η πραγματοποίηση και παρακολούθηση τέτοιων προγραμμάτων είναι ύψιστης σημασίας, καθώς η παροχή πρώτων βοηθειών μπορεί να σώσει μία ζωή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Άργους και την ΕΠΣ Αργολίδας για την υλοποίησή του και για την ευκαιρία που έδωσε σε φυσικοθεραπευτές και νοσηλευτές να διευρύνουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας.