Διεύθυνση
Βασιλίσσης Σοφίας 21, Άργος
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
Σαβ:10:00-13:00

Ο Παναγιώτης Βλάχος είναι πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής (ΑΤΕΙ Πάτρας), με μεταπτυχιακές σπουδές στο manual therapy (MAITLAND CONCEPT). Έχει ειδικευτεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθήνας.

Μετά το πέρας των σπουδών του ανέλαβε τη θέση του φυσικοθεραπευτή στο κορυφαίο Fight Club Galatsi, ενώ το 2013 επέστρεψε στο Άργος, όπου ίδρυσε το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας Physioargos.

Από τότε έχουν περάσει από τα χέρια του κορυφαίοι αθλητές και πρωταθλητές, ενώ έχει συνεργαστεί με την ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Άργους, την ομάδα βόλεϊ Ίριδα, την ομάδα μπάσκετ Ατρέας και την ομάδα ποδοσφαίρου Αριστέα.

Από το 2014 κατέχει τη θέση του φυσικοθεραπευτή της ομάδας χάντμπολ Διομήδης, που αγωνίζεται στην Α1 και αποτελεί κάτοχο ευρωπαϊκού τίτλου.

πάνος βλάχος

 

Συνεχής Επιμόρφωση

Ο Παναγιώτης Βλάχος παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στον τομέα της φυσικοθεραπείας, και συνεχίζει να επιμορφώνεται στις πλέον σύγχρονες μεθόδους φυσικοθεραπείας, όπως το kinesiotaping, ο βελονισμός (dry needling), trigger point therapy, το Tecar και η θεραπευτική γυμναστική.

Επίσης, συμμετέχει συχνά σε ιατρικά σεμινάρια και συμπόσια, κατόπιν πρόσκλησης από κορυφαίους ιατρούς με τους οποίους συνεργάζεται.

 

Ενδιαφέροντα & Αθλητισμός

Ο κος Βλάχος ασχολείται με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, που σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανθρωπιστικές επιστήμες τον οδήγησαν στις σπουδές της φυσικοθεραπείας.

Είναι κάτοχος μπλε ζώνης στο jiu jitsu και καφέ ζώνης στο kick boxing, ενώ εξακολουθεί να αθλείται και να γυμνάζεται, κάνοντας crossfit και συμμετέχοντας σε αγώνες δρόμου.