Διεύθυνση
Βασιλίσσης Σοφίας 21, Άργος
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
Σαβ:10:00-13:00
αργειακός έσπερος physioargos

Στο Πλευρό Του Αργειακού Έσπερου Το Physioargos

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Παναγιώτης Βλάχος και το Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physioargos αναλαμβάνει για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 την αποκατάσταση και αποθεραπεία των παικτών του Αργειακού Έσπερου.

Η ομάδα του Άργους, που αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑΚ, έχει προχωρήσει σε σημαντικές συνεργασίες και μεταγραφές, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις της για τη νέα σεζόν.

Βασική της μέριμνα μεταξύ των άλλων αποτελεί η εξασφάλιση της υγείας των αθλητών. Για τον λόγο αυτό ο Αργειακός Έσπερος εμπιστεύεται για την πρόληψη των τραυματισμών και την αποκατάσταση των παικτών τα έμπειρα χέρια του Παναγιώτη Βλάχου.

Ο κος Βλάχος, χάρη στην υψηλή του εξειδίκευση, την πολυετή του πείρα στο πλευρό αθλητικών ομάδων και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει, αποτελεί εγγύηση για την υγεία των παικτών, την άριστη αποθεραπεία τους και την ταχύτερη δυνατή αποκατάστασή τους.

Μαζί με την επιστημονική ομάδα του Physioargos θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αργειακό Έσπερο για την εμπιστοσύνη και να ευχηθεί στην ομάδα η φετινή χρονιά να τους φέρει ακόμα πιο ψηλά!