Διεύθυνση
Βασιλίσσης Σοφίας 21, Άργος
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
Σαβ:10:00-13:00
nafplio action 2

Το Physioargos στο Nafplio Action 2021

Στις 2-3 Οκτωβρίου 2021, ο Δήμος Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) σε συνεργασία με την εταιρεία whynot διοργάνωσαν, την αθλητική εκδήλωση Nafplio Action 2021. Η αθλητική διοργάνωση περιλάμβανε δύο sub-sport events, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλούμενων από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν κολυμβητικοί και δρομικοί αγώνες στην περιοχή του Τολού με την ονομασία Tolo Swim-Run και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου αγώνες τριάθλου και aquathlon με την ονομασία Nafplio Triathlon.

Οι συμμετέχοντες έζησαν μοναδικές εμπειρίες, τόσο εξαιτίας της άψογης διοργάνωσης, όσο και λόγω της προσμονής για αγώνες, που ο Covid-19 τους στέρησε.

Αποκορύφωμα της διοργάνωσης, το μοναδικό αθλητικό μασάζ που απόλαυσαν μετά τον τερματισμό, από την έμπειρη ομάδα του Παναγιώτη Βλάχου. Ο πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής και ιδρυτής του Physioargos, φρόντισε για την ταχύτερη αποθεραπεία και αποκατάσταση των τριαθλητών, κολυμβητών και δρομέων, ώστε μετά τον αγώνα να μπορέσουν άνετα να αξιοποιήσουν το χρόνο τους και να απολαύσουν τις ομορφιές του Ναυπλίου.

Εμείς, με τη σειρά μας θα θέλαμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές και να δεσμευτούμε ότι θα στηρίζουμε πάντα έμπρακτα τέτοια αθλητικά γεγονότα.