Διεύθυνση
Βασιλίσσης Σοφίας 21, Άργος
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
Σαβ:10:00-13:00

Τι είναι η φυσικοθεραπεία;

Η Φυσικοθεραπεία αφορά τη θεραπευτική αγωγή κατά την οποία ο εξειδικευμένος Φυσικοθεραπευτής εφαρμόζει ένα πλήθος από φυσικά μέσα (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, φως, κ.λπ) και φυσικούς τρόπους (π.χ. μάλλαξη) προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του ανθρώπου.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου;

Πρέπει να έχετε μαζί σας την ιατρική διάγνωση καθώς και τα αποτελέσματα εξετάσεων που πιθανόν έχετε κάνει όπως π.χ. ακτινογραφίες, αξονικές ή μαγνητικές τομογραφίες. Επίσης, καλό είναι να έχετε μαζί σας άνετα ρούχα, π.χ. ένα t-shirt και ένα σορτσάκι.

Πόσες επισκέψεις θα χρειαστώ;

Δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός για όλους τους ασθενείς. Ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζει διαφορετικό πρόβλημα και το σύνολο των συνεδριών θα πρέπει να συζητηθεί και να αποφασισθεί από κοινού με τον επιβλέποντα γιατρό και τον φυσικοθεραπευτή.

Πώς ξέρω ότι η θεραπεία αποδίδει;

Πέρα από τη βελτίωση που μπορεί να αισθάνεστε και να βλέπετε στο σώμα σας, υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια μέτρησης που χρησιμοποιούν οι φυσικοθεραπευτές για να διαπιστώσουν αν τα αποτελέσματα της κλινικής τους πράξης αποδίδουν.

Τι πρέπει να περιμένω από την πρώτη μου επίσκεψη;

Αφού λάβουμε ένα πλήρες ιστορικό και μελετήσουμε τυχόν εξετάσεις (ακτινογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες κ.λπ.), θα προχωρήσουμε στην κλινική εξέταση προκειμένου να καθοριστεί το αίτιο του προβλήματος. Κατόπιν, θα συμφωνήσουμε στο κατάλληλο και εξειδικευμένο για την περίπτωσή σας, πλάνο θεραπείας.

Πώς κλείνω ραντεβού;

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2751022411 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Στην τελευταία περίπτωση, θα σας καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού σας.

Ρωτήστε μας

Μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε τις απορίες σας μέσω αυτής της παρακάτω φόρμας. Το προσωπικό μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό.