Διεύθυνση
Βασιλίσσης Σοφίας 21, Άργος
Ώρες Λειτουργίας
Δευ-Παρ: 9:00-21:00
Σαβ:10:00-13:00

Το Tecar Therapy η αλλιώς θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος, η οποία μέσω της μεταφοράς ενέργειας χωρίς ακτινοβολία είναι σε θέση να διεγείρει και να επιταχύνει τη φυσική διαδικασία αναγέννησης και επούλωσης των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, επισπεύδοντας έτσι την αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας.

Η θεραπεία έχει εφαρμοστεί και υποστηριχθεί από χιλιάδες ασθενείς, αλλά και πολλούς κορυφαίους αθλητές, αφού οι θεραπευτικές της ιδιότητες επιφέρουν άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό τόσο για τους αθλητές και αθλούμενους που θέλουν να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση, όσο και για τους υπόλοιπους ασθενείς που επιθυμούν να ανακτήσουν την πλήρη κινητικότητα και να επανέλθουν στην καθημερινότητά τους.


tecar therapy 1

φυσικοθεραπεία άργος 2

 

Πλεονεκτήματα του Tecar Therapy

 

Στο παρελθόν οι θεραπευτικές παρεμβάσεις περιλάμβαναν ισχυρές πηγές ενέργειας, οι οποίες όμως δεν κατάφερναν να διεισδύσουν σε βάθος και είχαν αρκετές αντενδείξεις. Το Tecar Therapy αλλάζει τα δεδομένα στην αποκατάσταση, αφού μεταφέρει ενέργεια χωρίς ακτινοβολία και έτσι μπορεί να ενεργοποιήσει τις φυσιολογικές διαδικασίες αυτοΐασης του οργανισμού.

Η θεραπεία πλεονεκτεί σε σχέση με τις άλλες θεραπείες γιατί:

  • Προσφέρει άμεση αναλγησία και μειώνει τη φλεγμονή από την πρώτη θεραπεία.
  • Διαθέτει εν τω βάθει επιλεκτική και στοχευμένη δράση.
  • Προσφέρει άμεση επιτάχυνση του κυτταρικού περιφερικού μεταβολισμού.
  • Μειώνει σημαντικά το χρόνο θεραπείας.

 

Ενδείξεις

Το Tecar Therapy ενδείκνυται για ένα μεγάλο φάσμα παθολογιών. Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω: